Рекламни сувенири

Луксозни подаръци

Всичко за ученика

Всичко за офиса

Напитки за офиса

Контакти
 1. Как да пазарувам on-line
 2. Поръчка по телефон
 3. Как да платя при покупка от bggift.com
 4. Как и кога ще получа поръчаните стоки
 5. Гаранция
 6. Условия за връщане или замяна / Право на отказ
 7. Регистрация
 8. Защита на трансакционните данни

Как да пазарувам on-line

www.bggift.com е сайт специализиран в продажба на стоки on-line през интернет мрежата. Той е насочен предимно в сферата на сувенирите и подаръците с или без рекламна цел. Офертите за стоки в него са класифицирани в отделни стокови категории по сходни характеристики. Офертите съдържат пълна информация и снимки на съответната стока. Посочената цена е на опаковка (артикул), както и единичната им цена ако има такава. Всички цени посочени в сайта са крайни и включват ДДС. Цената във офертите не включва цена за доставка.

Цената за доставка се изчислява автоматично при поръчката на стока и също включват ДДС. Поръчката на стоки става чрез натискане на бутона "Купи" в нейната оферта.

За ваше удобство пазаруването във Bggift.com не е обвързано със задължителна регистрация. След като сте направили вашия избор може да натиснете бутона „Бърза поръчка”. Тогава просто ще въведете данните които се изискват. Те няма да се съхраняват при нас и при следваща поръчка ще трябва да извършите същата операция на ново.

По време на самата поръчка, както и след това клиентът може да се регистрира. Това ви гарантира че вашите данни ще се съхраняват при нас и автоматично ще се зареждат при следващата ви поръчка.

И в двата случая клиентът е длъжен да посочи коректни данни за да бъде извършена доставка.Данните които трябва да се попълнят са следните:

 • Име - Трите имена на лицето, което ще получи доставката
 • Област - Областта в която попада населеното му място
 • Град - Градът в който трябва да се извърши доставката
 • Адрес - Точен адрес за доставка
 • Телефон - на който да се осъществи контакт с клиента
 • E-mail - за връзка с клиента
 • Прикачен файл с изображение или текст - в случаите, когато клиентът желае върху сувенирите да бъде отпечатано или гравирано лого, картинка или текст, избрани от него.
 • Данни за фактуриранe - ако клиентът желае да получи такава.

Посочване на неверни или непълни данни прави поръчката невалидна и тя няма да бъде доставена.

След като заявите вашата поръчка ни ще ви потърсим на посочения телефон, за потвърждение или доуточнениe.

• При всяко натискане на бутона "купи" автоматично прибавяте 1 бр. количество от съответната стока във Вашата "Кошница". Кошницата се намира в горния десен ъгъл на сайта. Освен в случай, когато клиентът предварително е въвели друго количество в определените за това полета.

• По всяко време може да отворите ”Кошницата”. След което вие ще видите избраните от вас продуктите, които сте добавили към ”Кошницата”. На тази страница можете да промените бройката на всеки избран продукт, като коригирате цифрата в полето "Броя", да отстраните даден продукт чрез натискане на бутон "Изтрий”.

Bggift.com е запазена търговска марка.